Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2013 19:33 - Двойка аса
Автор: gabar4eto Категория: Хоби   
Прочетен: 1296 Коментари: 1 Гласове:
8



Двойка аса


От скоро се намираше в града. Беше здрав мускулест мъж, уверен в себе си, харесващ тялото си, горд от постигнатото. Беше видял и преживял много неща и трудно можеше да го впечатли нещо.
Квартирата, която нае, беше близо до работата му. Избра я според вкуса и желанията си - с просторна баня, малка, но добре оборудвана кухня и спалня с голямо удобно легло. Умееше да готви и го правеше с удоволствие. Денят му започваше с малко фитнес и неизменната чаша кафе.
Един ден, когато се връщаше на работното си място след като бе обядвал, срещна две интересни жени. Вървяха и говореха забързано, косите им бяха разпуснати и се развяваха от вятъра. Бяха с фирмени униформи, които прилепваха по телата им и очертаваха съблазнителни форми. Когато се разминаха усети аромата им, ухаеха на марков парфюм, на сексапил, на нещо много възбуждащо, аромат, който те кара да ги пожелаеш. Като отминаха се обърна и ги огледа отзад. Това, което видя определено му хареса. Бяха толкова освободени и непринудени. Изпънатите полички, които носеха, очертаваха ясно задните им части и дългите им бедра. Беше впечатлен и заинтересуван. Обади се на шефа си, че няма да се връща на работа по лични причини и тръгна след тях. Вървеше на такова разстояние, че да не го забележат. Те влязоха в ресторанта, който се намираше малко по-надолу по улицата. Седнаха на една маса и си поръчаха лек обяд. Наблюдава ги през витрината и реши да се запознае с тях.
Наблизо имаше цветарски магазин. Влезе и избра две прекрасни рози опаковани с вкус. Върна се пред ресторанта, влезе вътре и се запъти към масата. Извини се, представи се и каза, че не е могъл да се сдържи да им подари по една роза. Дамите го погледнаха и се усмихнаха. Очите им бяха големи, влажни, пълни с обещания и това сякаш го хипнотизира. Те го поканиха да седне при тях и не след дълго вече говореха толкова свободно сякаш се познаваха от много време. Той ги покани на вечеря и те приеха.
Очакваше с нетърпение мига на срещата. Пристигна преди тях, поръча си питие и зачака. Не след дълго се появиха и те. Бяха приказни. Нарочно или не, бяха подбрали такова облекло, което подчертаваше формите им. Бързо се отпуснаха и започнаха да разговарят за по-интимни неща. Хапнаха, пийнаха по чаша марково питие и се създаде атмосфера на близост и доверие. По някое време дамите му предложиха да отидат на някое по - закътано място тримата, а това беше един хотел наблизо. Взеха си една бутилка шампанско и не след дълго бяха там.
В хотела беше топло и скоро момичетата разкопчаха горните копчета на блузките си. Седнаха една до друга и започнаха да се галят нежно и предизвикателно като поглеждаха подканващо към него. Той вече се беше възбудил и не чака втора покана. Отиде и седна на леглото между тях.
Дамите започнаха да го докосват. Той отдавна си мечтаеше да прави любов с две жени едновременно. Постави ръка на задничето на едната и усети стегнатостта му , след малко погали и другата - отново същото. За да го възбудят още повече, двете жени започнаха да се опипват една друга и да свалят дрехите си. Не след дълго те бяха вече само по бельо. Той се включи в играта като свали със зъби сутиените им. Показаха се гърди- тръпнещи в очакване, набъбналите зърна го подмамваха да ги стисне с устни. Зае се с гърдите на едната дама, а другата в същото време вече беше свалила панталона и бельото му и галеше нежно мъжествеността му. Засмука набъбналите й зърна и чу жената тихо да стене. И двете бяха с жартиери и дантелени прашки. Те го целуваха като вкарваха палавите си езичета в устата му. Усещаше, че ще експлодира. Беше разбрал, че дамите не го правят за първи път, защото се редуваха плавно и подлудяващо в играта. Кога и как сменяха позите си, това за него не бе от значение, само знаеше че се намира в друг свят, в друго измерение...
На следващата сутрин той се събуди пръв и поръча кафе и лека закуска от кроасани и няколко вида сирена. Събуди ги с целувка и ги покани на масата. Те бяха като двойка аса извадени от ръкава на фокусник. Уговориха се да се срещнат отново. Когато си тръгнаха, мислите му продължиха да се връщат към прекрасните - Двойка АСА!

Какво ме вдъхнови: Серията еротични разкази на Suleimo и Eliboto.
 



Гласувай:
8



1. romanticgirl25 - хехе...признавам си засрамих се.
17.09.2013 15:25
Хубав разказ, но аз съм далеч по-точно описваща детайлите в разказа си и затова се зачудих. какво ли е да четеш такива неща.
Имаш фантазия определено. И аз се повлиявам от филми, турски тъжни филми, песни. те са учудващо добри сценаристи и занят как зда завладеят душата ти. Много добро, но леко бе кратичко. Следващият път направи диалаг, монолог да видиш колко е трудно;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gabar4eto
Категория: Поезия
Прочетен: 1784079
Постинги: 707
Коментари: 1465
Гласове: 33206
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031